Skip to content

Maja

Yhdistyksemme omistaa puoliksi reserviupseerikerhon kanssa Majan. Paikka on Kyrösjärven rannalla Sarkkilassa, välittömässä Ikaalisten keskustan tuntumassa. Tontilla on useita rakennuksia. Varsinainen hirsirunkoinen Majarakennus on rakennettu 1959 sisältäen tuvan, pienen keittiön sekä eteisen. Pääsääntöisesti Majan käyttö rajoittuu lämpimään vuodenaikaan. Maja tarjoaa puitteet jopa 20 –30 hengen tilaisuuksille rauhallisessa rantamaisemassa.

Sauna on valmistunut 1965 ja on puulämmitteinen, tehty hirrestä ja saunan lisäksi siinä on takkahuone, eteinen sekä terassi.

Saunan takkahuoneessa lämmitys hoidetaan sähköllä, jota voidaan täydentää polttamalla puita takassa. Saunasta on lyhyt matka Kyrösjärven rantaan ja kestopuusta valmistetulle laiturille. Talousrakennuksessa on otettu käyttöön 2006 sisältäen varastotilaa mm. polttopuille. Rakennuksessa on ekologinen kompostoiva wc. Yhdistyksen jäsenten on mahdolista vuokrata Majaa käyttöönsä. Varausvihko on Kelloliike Hakkaraisella, josta saa myös avaimen. Majan käyttökorvausten on tarkoitus kattaa vuotuiset ylläpitokustannukset. Tallaisia ovat mm. sähkö-, vesi- ja jätehuoltomaksut sekä vakuutus ja kiinteistövero.

Majan omat sivut tästä…